مجله دیباجی

معرفی اسپانسرها ( جایگاه هدر )

دکتر خوشبخت

دستگاه یو پی وی سی

وکیل من

پارت ایمن سیل

نیم بوت مردانه

درمان قطعی سرطان رحم توسط بهترین متخصص سرطان رحم خانم دکتر هلاله خوشبخت

بهترین طراح سایت پزشکان

آموزش طرز تهیه آبگوشت بختیاری

تاریخ : 1404.02.14
نویسنده : MagAdmin
نظرات : 0

بی بی پز : آبگوشت بختیاری ، همانطور که از نامش پیداست ، ویژه چهار محال و بختیاری است و با طعم دلچسبش ، هر ذائقه ای را به خود علاقمند می سازد .

 

 

 

 

 

 

 

آموزش تهیه آبگوشت بختیاری

 

 

 

مواد لازم برای آبگوشت بختیاری 

 

 

 

گوشت گوسفند نیم کیلوگرم با دنبه فراوان

 


نخود و لوبیا سفید ۲۰۰ گرم

 


پیاز ۲ عدد بزرگ

 


زردچوبه فلفل نمک مرزه کوهی به میزان لازم

 


برنج محلی دانه ریز ۱۵۰ گرم

 


آبجوش به میزان کافی

 


سیر ۴ حبه

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه آبگوشت بختیاری

 

 

 

 

 

ابتدا گوشت را با پیاز کمی تف داده ادویه جات و سیر را اضافه می‌کنیم و با آب می‌گذاریم تا بپزد. اواسط پخت حبوبات خیس خورده را اصافه کرده و می‌گذاریم تا با گوشت پخته شود.

 


سپس برنج شسته شده را اضافه می‌کنیم و میگذاریم به آرامی پخته شود و به روغن بیفتد و غلیظ شود.

 

 

 

سپس از روی حرارت بر می‌داریم و چند دقیقه می‌گذاریم تا مواد ته‌نشین شود.

 

 

 

دنبه‌ها را جدا کرده و له می‌کنیم.

 


سپس آب را جدا و روی دنبه‌های له شده می‌ریزیم ، به طوری که در ظرف ما حبویات و گوشت و برنج باقی بماند و آب نداشته باشد.

 

 

 

سپس آن را با گوشت ‌کوب کاملاً له می‌کنیم تا یکدست و کشدار شود.

 

 

 


نوش جـان

 

 

دسته بندی :  آشپزی

بالا