مجله دیباجی

معرفی اسپانسرها ( جایگاه هدر )

دکتر خوشبخت

دستگاه یو پی وی سی

وکیل من

پارت ایمن سیل

نیم بوت مردانه

درمان قطعی سرطان رحم توسط بهترین متخصص سرطان رحم خانم دکتر هلاله خوشبخت

بهترین طراح سایت پزشکان

آموزش طرز تهیه بورانی اسفناج

تاریخ : 1404.02.22
نویسنده : MagAdmin
نظرات : 0

بی بی پز : بورانی اسفناج ، به عنوان یک پیش غذای سالم و یا یکی از میان وعده ها و در بسیاری مواقع ، به عنوان یک شام سبک ، سرو می شود . بورانی اسفناج ، به راحتی قابل تهیه است و با مواد تشکیل دهنده خود ، برخی از نیازهای جسمی روزانه افراد را تامین کرده و برای سلامتی ، بسیار مفید است. در ادامه با مواد مورد نیاز بورانی اسفناج و طرز تهیه بورانی اسفناج ، آشنا شوید .

 

 

 

آموزش تهیه بورانی اسفناج

 

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه بورانی اسفناج

 


سیر ۲ حبه
اسفناج ۱ کیلوگرم
ماست چکیده ۵۰۰ گرم
مغز گردو ۴ قاشق غذاخوری
نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی

 

 

 

روش تهیه بورانی اسفناج

 


پوست سیر ها را جدا کرده و می شوییم و ریز ریز برای بورانی اسفناج خرد می کنیم .

 

 

 

اسفناج ها را پاک می کنیم . برای پاک کردن اسفناج ، فقط لازم است تا در دسته اسفناجی که تهیه می کنیم ، بدنبال اضافات و علف های هرز باشیم و برگ ها را از ساقه جدا نکرده و فقط قسمت های خراب شده یا خشکیده و یا چسبیده به ریشه را با چاقو می بریم و در قابلمه ای پر از آب برای ۱۰ دقیقه قرار می دهیم تا اگر خاک لابه لای اسفناج ها هست کامل از بین برود و بعد تمیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها برای بورانی اسفناج خارج شود.

 

 

 

اسفناج ها را برای بورانی اسفناج ریز خرد و یا میکس می کنیم .

 

 

 

قابلمه ای را روی حرارت قرار می دهیم و اسفناج و سیر را داخل آن می ریزیم و شروع می کنیم به تفت دادن مداوم و نمک و زردچوبه روی اسفناج ها می پاشیم و مجددا تفت می دهیم تا اگر اسفناج ها آب دارند آب آن ها کاملا تبخیر شود و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم تا مخلوط اسفناج و سیر به مرور زمان برای بورانی اسفناج خنک شوند .

 

 

 

ماست را خوب هم می زنیم تا یکدست شود و کمی نمک ، فلفل سیاه به آن اضافه می کنیم و گردوهای خرد شده را نیز داخل ماست می ریزیم و با هم مخلوط می کنیم و در آخر اسفناج و سیر خنک شده را نیز برای بورانی اسفناج اضافه می کنیم .

 

 

 

خوب مواد را زیر و رو می کنیم تا اسفناج ها کاملا به ماست آغشته شوند .

 

 

 

بورانی اسفناج آماده شده را در ظرف مورد نظر برای بورانی اسفناج می ریزیم و مقداری ماست چکیده را برای تزئین بورانی اسفناج ، با قیف با ماسوره شکوفه زنی ، روی سطح بورانی اسفناج ، شکوفه میزنیم . با اضافه کردن مقداری زعفران دم کرده و یا آب لبو یا آب اسفناج ، میتوانید شکوفه های رنگی و برگ برای شکوفه ها ، روی سطح بورانی اسفناج ، قرار دهید و زیبایی خیره کننده ای را به آن ببخشید .

 

 

 

 

 

نوش جان

 

 

دسته بندی :  آشپزی

بالا