مجله دیباجی

معرفی اسپانسرها ( جایگاه هدر )

دکتر خوشبخت

دستگاه یو پی وی سی

وکیل من

پارت ایمن سیل

نیم بوت مردانه

درمان قطعی سرطان رحم توسط بهترین متخصص سرطان رحم خانم دکتر هلاله خوشبخت

بهترین طراح سایت پزشکان

روش طبخ پیتزا آمریکایی

تاریخ : 1399.09.06
نویسنده : MagAdmin
نظرات : 0

بی بی پز : پیتزای آمریکایی با خمیر و مواد رویه عالی ، پیتزایی خوشمزه تر از انواع پیتزاها است . خمیر را خودتان بصورت کاملا عالی می توانید تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید .

 

 

 

آموزش تهیه پیتزا آمریکایی

 


مواد لازم برای خمیر پیتزا آمریکایی

نمک ۵ گرم یا نصف قاشق غذاخوری
روغن ۳۰ گرم یا یک و نیم تا دو قاشق غذا خوری
مایه خمیر ۱۰ گرم یا یک قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۵ گرم یا نصف قاشق غذاخوری
آب ۲۵۰ گرم یا یک پیمانه
آرد ۵۰۰ گرم یا ۴ پیمانه
بیکینگ پودر ۵ گرم یا یک و یک چهارم قاشق چایخوری

 

 

 

 

 

مواد لازم روی پیتزا آمریکایی

 

 

 

سس کچاپ ، فرانسوی ، خردل ، سیر ، سس سفید از هر کدام یک قاشق که باید با هم ترکیب کنید .

 

پنیر پیتزا یک بسته متوسط

 

مواد گوشتی تفت داده شده ، شامل یک پیاز متوسط رنده شده ، مقداری نمک و فلفل و پودر سیر 

 

پنیر چدار ورقه ای یک بسته

 

سوسیس دودی رنده شده و مقداری کالباس ریز خرد شده ، بجای مواد گوشتی

 

فلفل دلمه ای یک عدد

 

قارچ چهار عدد درشت خرد شده

 

ذرت پخته  یک قاشق غذاخوری 

 

زیتون  به دلخواه

 

 

 

 

 

روش تهیه خمیر پیتزا آمریکایی

 


مایه خمیر و شکر و بیکینگ پودر و روغن و نمک را در آب ریخته هم میزنیم . می توانید مایه خمیر را ۱۵ دقیقه قبل ، با آب ولرم عمل بیاورید و سپس به سایر مواد اضافه کنید و ۲ دقیقه هم بزنید تا کاملا یکنواخت شود. 

 


مواد را به آرد اضافه می کنیم هر چقدر آرد داشتیم ، نصف آن آب میریزیم . اگر مقدار آب دقیق باشد نیازی به اضافه کردن آب و آرد بیشتر نیست .

 


ده دقیقه روی میز ورز می دهیم و حتما با دست بهتر از دستگاه است و با حرارت دست خیلی خمیر بهتر می شود . اگر اندازه ها دقیق باشد خمیر نه شل است و نه سفت .

 

 

 

وقتی با چاقو برش بزنیم ، حباب هایی که تشکیل می شود مشخص می کند که خمیر آماده است .

 

 

 

روی خمیر را سلفون میکشیم و اجازه می دهیم ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند .

 

 

 

سینی مورد نظر را مقدار کمی چرب میکنیم . 

 

 

 

خمیر را پهن می کنیم و اجازه میدهیم برای 10 دقیقه استراحت کند .

 

 

 

وقتی کمی حجم گرفت ، با چنگال سوراخ سوراخ میکنیم تا زیاد در فر پف نکند . 

 

 

 

سینی خمیر را در فر بگذارید تا خمیر نیم پز شود و ۵ دقیقه بعد از فر خارج کنید .

 

 

 

 

 

روش تهیه پیتزا آمریکایی

 

 

 

در حین خنک شدن ، سس ها را که با ترکیبی مساوی از همه آنها ، مخلوط کرده ایم را روی خمیر بمالید .

 

 

 

پنیر پیتزا را بریزید سپس مواد گوشتی را ریخته و یا کالباس ریز خرد شده به همراه سوسیس دودی رنده شده بریزید .

 

 

 

قارچ ، به هر اندازه که تمایل دارید ، درشت خرد کنید و روی مواد بریزید .

 

 

 

دوباره پنیر پیتزا بریزید و روی آن ، ذرت ، فلفل دلمه ای و چند عدد زیتون بریزید .

 

 

 

روی آنها چند ورقه پنیر چدار بگذارید و چند قطره آب بپاشید و داخل فر ، به مدت 20 دقیقه تا نیم ساعت قرار دهید و قرار دهید .

 

 

 

 

 

نوش جان

 

 

 

 

دسته بندی :  آشپزی

بالا